Misterioasa tabletă Samsung de 11,8″ iese la iveală

31.07.2012
Misterioasa tabletă Samsung de 11,8

Odată cu primele terminale Windows Phone 8, care au fost remarcate ieri în documentele pe care sud-coreeni le-au înaintat către judecătorii procesului împotriva celor de la Apple, a ieşit la iveală şi o nouă tabletă Samsung care impresionează prin dimensiunile ecranului.

Menţionată în cadrul documentelor doar cu numele de cod P10, tableta Samsung va oferi un ecran cu o diagonală de 11,8″ şi o impresionantă rezoluţie de 2560×1600 pixeli, densitatea de 256 ppi a ecranului apropiindu-se de cea a noului iPad, care oferă 264 ppi.

Tableta P10 în documentele Samsung

Cu această diagonală, tableta P10 ar fi vârful de gamă al companiei, completând astfel o serie de la tablete care începe la diagonale de 7″ şi continuă cu 7,7″, 8,9″ şi 10,1″. În acest moment nu ştim nici măcar dacă acest produs va fi finalizat, documentele Samsung stipulând însă o lansare în cursul acestui an.

Tabletele Samsung sunt o sursă de probleme nu doar în Europa, ci şi în Statele Unite. În baza aceloraşi acuzaţii privind copierea design-ului Apple, tableta Galaxy Tab 10.1 este blocată de la vânzare în State Unite şi Germania, determinând astfel şî lansarea unei versiuni cu design modificat (Galaxy Tab 10.1N), în timp ce Galaxy Tab 7.7″ este blocată pe întregul teritoriu al Uniunii Europene.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News