„Superscreen”, tableta cu ecran de 10” QHD care oferă o alternativă spaţioasă la ecranul telefonului mobil

Adresat celor care doresc să beneficieze de toate avantajele unei tablete cu ecran spaţios, dar cu acces imediat la aplicaţiile şi informaţiile păstrate pe telefonul mobil, Superscreen funcţionează ca o extensie pentru smartphone, duplicând conţinutul ecranului folosind conexiune wireless.

Finanţat în cadrul unei campanii kickstarter, dispozitivul preia conceptul întâlnit la seria produselor ASUS Padfone, însă fără complicaţiile unui compartiment dedicat în care să inserăm telefonul mobil. În schimb, totul se face prin conexiune wireless, cu telefonul disponibil în orice moment pentru preluarea unui apel sau alte activităţi care nu solicită prezenţa unui ecran spaţios.

Adaptată strict pentru folosirea în rol de ecran secundar, tableta cu preţ de 99 dolari nu dispune de hardware avansat, însă oferă un ecran de bună calitate suportând rezoluţie 2560x1600 pixeli şi interfaţă touch capacitivă.

Având deja strânsă finanţarea necesară, gadgetul Superscreen va ajunge la primii săi cumpărători nu mai târziu de luna aprilie 2017.

 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat