29 august – data la care se lansează Galaxy Note 2

03.08.2012
29 august – data la care se lansează Galaxy Note 2

După că au împărţit invitaţii presei, anunţând lansarea uni nou produs Samsung în data de 29 august, iată că reprezentanţii companiei au dezvăluit că la eveniment va fi prezentat urmaşul lui Galaxy Note.

Samsung Galaxy Note 2 va fi lansat pe 29 august

Dacă originalul Galaxy Note era privit de mulţi ca fiind un fel de tabletă cu rol de telefon, iată că Samsung Galaxy Note 2 va fi şi mai mare, noul ecran de 5.5 inch împingând formatul smartphone către dimensiuni record.

Până la prezentarea oficială specificaţiile rămân încă neclare. Zvonurile dau ca sigură folosirea unui ecran cu rezoluţie 1680×1050 pixeli şi un hardware împrumutat de la frăţiorul Galaxy S3. Astfel , vom avea de-a face cu acelaşi chipset Exynoss quad-core, asistat de 1.5 GB memorie RAM. Sistemul de operare livrat este Android 4.1 Jelly Bean.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult