Allview lansează X4 Soul mini, cel mai accesibil model din gama Soul

27.04.2017
Allview lansează X4 Soul mini, cel mai accesibil model din gama Soul

Allview X4 Soul mini, cel mai accesibil dispozitiv din această serie, se prezintă cu design metalic şi ecran HD de 5”, respectiv un senzor de amprentă pentru autentificarea în aplicaţii şi deblocarea ecranului.

X4 Soul mini păstrează contururile rafinate ale vârfului acestei game, în dimensiuni uşor ajustate. Este smartphone-ul potrivit pentru utilizatorii care caută eleganţă, fotografii surprinzătoare,  dar şi performanţe menite să-i susţină în ritmul alert de zi cu zi”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Recomandat şi pasionaţilor de fotografie, X4 Soul mini pune la dispoziţie o cameră foto principală de 13MP cu autofocus, respectiv cameră frontală de 8MP pentru poze selfie.

X4 Soul mini este disponibil în două variante de memorie RAM: 2GB si 3GB. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB, în regim Single SIM. Terminalul rulează Android 7.0 şi oferă conectivitate 4G în standarde FDD si TDD LTE, alternativ, pe ambele SIM-uri încorporate.

Allview livrează noul X4 Soul mini la pachet cu un capac de silicon si folie de protecţie a ecranului, la preţul de 749 lei (versiunea 2GB RAM) şi 799 lei (versiunea 3GB RAM).

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult