Allview P6 Energy, un nou smartphone cu autonomie mare

Allview P6 Energy, un nou smartphone cu autonomie mare

După ce în urmă cu puţin timp am aflat despre Elephone P5000 şi Philips W6618, iată că a venit rândul şi unui brand autohton de a lansa un smartphone cu acumulator de peste 5000mAh. Allview P6 Energy este un smartphone cu acumulator de 5000mAh care promite un timp de utilizare mult peste medie, cu până la 24 ore timp de convorbire sau până la 21 zile funcţionare în regim stand-by.

Puţin pretenţioasă în privinţa consumului de energie, configuraţia lui P6 Energy este realizată în jurul unui procesor quad-core la 1.3GHz (nuclee Cortex-A7), ajutat cu 1GB memorie RAM şi conectat unui ecran IPS de 5˝ cu rezoluţie 1280×720 pixeli. Lista dotărilor este completată cu două camere foto de 8MP şi 2MP, a doua servind pentru apeluri video şi poze selfie.

Allview P6 Energy

Având un acumulator de capacitate mărită smartphone-ul poate funcţiona ca şi alimentator portabil pentru alte gadgeturi, încărcând bateriile acestora folosind cablul USB. O altă funcţie interesantă este Hot Knot, care permite transferul de fotografii şi filme instant, prin simpla atingere a ecranelor.

Allview livrează telefonul P6 Energy cu versiunea Android 4.4.2 KitKat deja instalată în memoria internă de 8GB. Spaţiul de stocare poate fi suplimentat prin instalarea unui card microSD de până la 32GB, achiziţionat separat.

Camera foto principală de 8MP dispune de autofocus şi blitz LED, poate înregistra clipuri video la rezoluţie Full HD şi dispune de numeroase funcţii extra cum ar fi smile shot, gesture shot, face detection, beauty face, eraser şi HDR.

Alview P6 Energy include funcţia Wi-Fi Direct, putând lua rolul de hotspot wireless cu acces la internet 3G, accesibil dispozitivelor aflate în apropiere. Funcţia Wi-Fi Display oferă o modalitate facilă pentru vizionarea de conţinut redat de pe smartphone direct pe ecranul unui televizor compatibil. P6 Energy  suportă controlul prin gesturi: ecranul porneşte printr-o dublă atingere a suprafeţei touch, prin desenarea unuia dintre cele 4 semne se accesează rapid orice aplicaţie, iar alarma se întrerupe prin întoarcerea telefonului cu ecranul în jos.

Allview P6 Energy este disponibil începând de astăzi pentru precomandă, la preţul de 849 Lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult