Allview X2 Soul PRO, disponibil în România prin oferta Digi Mobil

Allview X2 Soul PRO, disponibil în România prin oferta Digi Mobil

Oferit ȋn parteneriat cu Digi Mobil la contractarea abonamentelor Digi Mobil din gama Optim, noul vârf de gamă Allview X2 Soul Pro poate fi achiziţionat cu plata integrală sau ȋn 12 rate lunare, fără dobȃndă.

In plus, clienţii care se abonează ȋn perioada 07 – 10 mai 2015 si achiziţionează un telefon Allview X2 Soul PRO, vor beneficia de un discount de 100% la orice abonament Digi Mobil contractat, pe o perioada de 6 luni.

Allview X2 Soul PRO

Păstrând trăsăturile de design specifice gamei SOUL, modelul X2 Soul Pro se remarca prin configuraţia cu procesor pe 64 biţi şi ecranul de 5,2” Full HD. În plus, utilizatorii au la dispoziţie două camere foto de 13MP si 8MP. Livrat cu sistemul de operare Android 5.0, telefonul include o funcţie numită  Chameleon, responsabilă cu înlocuirea periodică a temei de interfaţă pentru un aspect mereu proaspăt.

X2 Soul PRO dispune de un sistem de răcire cu 8 zone, contribuind la reducerea consumului de energie al telefonului. O contribuţie importantă în economisirea bateriei o au si ecranul cu tehnologie ACL (Automatic Current Limit), procesorul cu tehnologie pe 28nm HPM (high-performance mobile) si senzorul Freescale. Telefonul oferă suport dual-SIM si conectivitate 4G, funcţionând în standardele LTE FDD si TDD.

“Placut la atingere si la privire, X2 Soul PRO va surprinde atat prin performante ȋnalte, cat si prin functiile sale, dintre care unele unice. Acest smartphone mentine designul spectaculos al gamei Soul si se diferentiaza prin frame-ul cu linii cromate si o arhitectura unica. Rezistenta sporita la arcuire este datorata frame-ului ȋn forma de U, construita cu ajutorul tehnologiei CNC. Intr-un design elegant am pus la dispozitia clientului cele mai noi  inovatii din domeniu care vor surprinde si vor inspira, menit celor care nu fac compromisuri. X2 Soul PRO vine ȋn ȋntampinarea nevoilor clientului cu beneficii, atȃt ȋn plan personal cȃt si profesional. ” declara Lucian Peticila, Managerul General al companiei.

“RCS & RDS si-a obisnuit deja clientii cu oferte avantajoase si suntem hotarȃti sa mentinem aceasta strategie si pe viitor. Lansarea noului telefon X2 Soul PRO ȋn oferta Digi Mobil, vine ca un raspuns firesc la cerintele utilizatorilor nostri care ȋsi doresc atȃt echipamente performante, de ultima generatie,  cȃt si servicii de comunicatii de calitate, la cele mai avantajoase preturi. Pe langa aceste

beneficii, le oferim clientilor Digi Mobil acces gratuit la continutul video disponibil prin aplicatia Digi Online, unde pot urmari ȋn timp real programele lor preferate, oriunde si oricȃnd pe teritoriul Romaniei. De asemenea, meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii se vad ȋn direct de pe telefonul mobil, prin intermediul aceleiasi aplicatii.” a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

Allview X2 Soul PRO

Inclus în promotia “Smartphone cu Smartpersonalitate la Smartpromotie”, telefonul Allview X2 Soul PRO este oferit împreună cu abonamente Digi Mobil Optim pe 2 ani, la preţul de 1699 Lei (TVA inclus).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult