Apple iPhone 4S – 4 milioane de exemplare vândute în doar 3 zile

17.10.2011
Apple iPhone 4S – 4 milioane de exemplare vândute în doar 3 zile

Apple stabileşte noi recorduri cu iPhone 4S, reuşind să comercializeze mai mult de patru milioane de telefoane în primele trei zile de la lansare, dublând practic performanţa atinsă cu iPhone 4.

Apple iPhone 4S

Nici iOS 5 nu o duce mai rău, sistemul de operare Apple fiind deja instalat confortabil pe telefoanele şi tabletele a 25 milioane de utilizatori. Dintre aceştia, aproximativ 20 de milioane şi-au făcut cont pentru serviciul iCloud, alternativa gratuită oferită de Apple pentru stocarea online de conţinut, fie că vorbim de pozele obţinute cu ajutorul camerei foto sau întreaga colecţie de fişiere MP3, accesibilă apoi de oriunde, folosind oricare din dispozitivele Apple pe care le deţinem.

iCloud

Cifrele de vânzări anunţate de Apple sunt cu atât mai impresionante cu cât iPhone 4S nici măcar nu a fost lansat oficial în toate regiunile lumii, pe listă urmând să se alăture în curând şi numeroase ţări de pe continentul european. Astfel, începând cu data de 28 octombrie telefonul iPhone 4S va putea fi achiziţionat şi de pe teritoriul Austriei, Belgia, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Slovacia, Slovenia Spania, Suedia, Scoţia, precum alte regiuni cum ar fi Singapore şi Mexic.

Aceia dintre voi cu ochi suficient de ageri, ar putea remarca faptul că România nu a fost inclusă pe lista altfel destul de lungă cu destinaţii pentru iPhone 4S, omisiune care cel puţin pe termen scurt va rezulta în menţinerea preţurilor la un nivel foarte ridicat, mult peste cele practicate în alte regiuni de pe continentului european sau Statele Unite.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News