Apple ar putea lansa gama iPhone 11 sub numele iPhone Pro

12.08.2019
Apple ar putea lansa gama iPhone 11 sub numele iPhone Pro

Nu este prima dată când Apple decide să sară peste un număr de generaţie, sau să aleagă un nume complet diferit pentru viitoarea serie iPhone. S-a întămplat deja cu generaţia iPhone 9, prezentată de Apple folosind numele iPhone X (citit iPhone 10).

Ţinând cont de parcursul recent, era puţin probabil ca Apple să revină pur şi simplu la codificarea numerică, iar cum sub brandul iPhone X s-au adunat deja destule modele iPhone pentru a stârni confuzie în rândul cumpărătorilor mai puţini informaţi, pasul logic este alegerea unui alt nume, eventual cu ceva rezonanţă faţă de un alt produs Apple de succes.

Una dintre variantele speculate este alinierea numelui iPhone cu cu oferta de tablete, scăpând eventual de terminaţiile greu memorabile (ex. X, XR, XL Max). Astfel, modelul accesibil al generaţiei iPhone 11 ar urma să se numească pur şi simplu iPhone, anul lansării menţionat sau nu la vedere diferenţiind-ul faţă de generaţiile anterioare. Modelul premium iPhone 11, în varianta de mărime standard şi cea XL, se va numi iPhone Pro. După exemplul iPad Pro, Apple ar putea diferenţia cele două modele iPhone Pro ataşând numelui şi diagonala ecranului.

Aflate la stadiul de zvonuri, numele vehiculate nu sunt confirmate în nici un fel de compania americană, detaliile exacte urmând să fie prezentate în cadrul evenimentului de lansare pregătit pentru luna septembrie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult