Apple ar putea lansa un nou iPhone cu ecran de 4˝

15.01.2016
Apple ar putea lansa un nou iPhone cu ecran de 4˝

Cei încă nostalgici după designul compact şi mai uşor de manevrat al telefoanelor iPhone de acum câţiva ani şi-ar putea vedea visul împlinit.

Răspunzând solicitărilor unei categorii încă numeroase de fani care nu au îndrăgit niciodată noile telefoane iPhone cu ecrane mari, Apple pregăteşte şi o versiune de 4˝ a modelului iPhone 6c, care ar urma să fie lansată sub numele iPhone 5e.

Apple ar putea lansa un nou iPhone cu ecran de 4˝

Aparent, noul smartphone va fi o versiune îmbunătăţită a modelului iPhone 5s lansat în luna septembrie 2013, motorizat de un chipset Apple A8 mai puternic şi cu elemente de design împrumutate de la seria iPhone 6. Lista neoficială cu specificaţii mai include senzor de amprente şi suport Apple Pay, respectiv compatibilitate VoLTE.

Dispozitivul echipat cu 1GB memorie RAM va fi oferit în variante cu 16GB, 32GB şi 64GB memorie internă, la un preţ începând cu aproximativ 500 dolari la pachet fără abonament.  Aflat deja în producţie la fabricile partenerului Foxconn, iPhone 5e ar putea fi prezentat oficial împreună cu modelul iPhone 6c (ecran de 4.7˝) în luna martie 2016

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult