Apple lansează iPhone 5S mai devreme decât se credea

02.05.2013
Apple lansează iPhone 5S mai devreme decât se credea

Rămas în urmă după lansarea unei noi generaţii de telefoane Android, cum ar fi modelul Galaxy S4 de la Samsung, promiţătorul HTC One şi terminalul Xperia Z de la Sony, Apple trebuie vină cât mai repede cu un înlocuitor pentru iPhone 5.

iPhone 5S - design concept

Pregătit ca o variantă îmbunătăţită a modelului iPhone 5, noul iPhone 5S va avea drept atu-uri sistemul de operare iOS 7 şi cele două camere foto, una pentru poze cu rezoluţie de 13 MP şi o cameră frontală de 2 MP. Ambele vor fi capabile de captură video la rezoluţie Full HD, iar pentru a nu rămâne în urma competiţiei Apple implementează şi funcţionalitatea dual-shot, prezentă deja la modele smartphone din oferta Samsung şi LG.

Din informaţiile dezvăluite într-un document intern, aparţinând unui operator japonez de telefonie mobilă, aflăm că Apple va prezenta noul iPhone 5S în data de 20 iunie, urmând ca disponibilitatea în magazine să fie asigurată începând cu luna iulie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult