ASUS pregăteşte o nouă serie ZenFone 2 Deluxe Special Edition, cu un procesor Intel mai rapid

28.01.2016
ASUS pregăteşte o nouă serie ZenFone 2 Deluxe Special Edition, cu un procesor Intel mai rapid

Cu design îndrăzneţ şi hardware Intel sub capotă, ZenFone 2 Deluxe Special Edition este deja cel mai puternic smartphone ASUS, oferind procesor quad-core pe 22nm, 4 GB memorie RAM şi cameră foto principală de 13 megapixeli.

Asus ZenFone 2 Deluxe Special Edition

Anunţat încă de la jumătatea anului trecut, ZenFone 2 Deluxe Special Edition continuă să fie o opţiune solidă pentru cei aflaţi în căutarea unui smartphone premium, cu atât mai mult în noua variantă cu procesor la 2.5GHz.

Restul specificaţiilor rămân neschimbate: 4GB memorie RAM, 128 GB sau 256 GB memorie internă, slot microSD pentru expansiune şi ecran 1080p de 5.5˝.

Cât despre chipsetul Intel Atom Z3590 folosit de noul ZenFone, acesta este realizat folosind procesul de fabricaţie pe 22nm şi dispune de CPU cu 4 nuclee de procesare pe 64 Biţi, respectiv un GPU cu nucleu Power VR G6430, compatibil cu API-ul OpenGL 3.0 şi capabil să ruleze în bune condiţii cele mai noi jocuri pentru smartphone şi tabletă.

Ecranul IPS cu densitate 403 ppi  este protejat sub un scut Gorilla Glass 3. Sub capacul detaşabil aplicat peste spatele carcasei se află un acumulator de 3000 mAh nedemontabil, asistat cu tehnologie BoostMaster ce permite încărcarea rapidă până la 60% capacitate în doar 39 minute.

Camera foto principală dispune de lentile cu deschidere f/2.0 şi blitz dual LED, iar cea frontală de un senzor cu rezoluţie 5MP şi lentile wide-angle pentru vizibilitate mărită în pozele făcute de aproape.

ZenFone 2 Deluxe Special Edition este compatibil cu reţele 4G (FDD-LTE) funcţionând în benzile 1/2/3/4/5/7/8/17/20 şi include conectivitate WiFi 802.11ac.

Din păcate preţul la vânzare şi disponibilitatea în pieţele internaţionale nu este cunoscută, deocamdată.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult