Bandit, telefonul Nokia care va aduce un ecran Full HD de 6″ pe platforma Windows Phone

Bandit, telefonul Nokia care va aduce un ecran Full HD de 6

Nokia a lansat deja un telefon din clasa inferioară care oferă un ecran mai mare decât cele cu care compania ne-a obişnuit până acum iar zvonurile afirmă că finlandezii pregătesc un model din gama intermediară care trece de bariera celor 5”, însă lucrurile cu adevărate interesante abia acum încep sa iasă la iveală.

Surse apropiate de companie au dezvăluit că de mult timp zvonitul telefon-gigant de la Nokia are numele de cod Bandit şi că acesta va fi primul terminal Windows Phone care va folosi rezoluţia Full HD, şi încă pe un ecran cu o diagonală de 6”.

Viitorul telefon de la Nokia va oferi şi un procesor quad-core de la Qualcomm, o altă noutate pentru platforma Windows Phone, însă atât rezoluţia cât şi noua platformă hardware vor trebui să aştepte actualizarea GDR3, care ar trebui să apară până la finele acestui an.

Se pare că Bandit va folosi tot celebra carcasă din policarbonat colorat care a devenit unul dintre cele mai uşor de recunoscut elemente grafice ale liniei Lumia, aceasta urmând să ascundă o cameră care va oferi un senzor cu o rezoluţie de 20 MP sau mai mare. În acest moment nu există mai multe detalii despre acest produs, dar acesta ar putea fi unul dintre modelele pe care Nokia le-ar putea prezenta în cursul acestei toamne.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News