Când se lansează EMUI 10 cu Android 10 pe Huawei P30 şi Mate 20 în variantă finală

06.11.2019
Când se lansează EMUI 10 cu Android 10 pe Huawei P30 şi Mate 20 în variantă finală

Huawei a actualizat lista de dispozitive care primesc update la Android 10 şi EMUI 10, oferind şi o fereastră de lansare pentru câteva dintre modelele care au acum software-ul în stadiu beta. Se pare că modelele prioritare pentru versiunea finală de EMUI 10 vor fi P30 şi P30 Pro, care vor fi urmate apoi de seria Mate 20, cu toate modelele sale de top. Acestea par să fie momentan singurele care vor avea update la Android 10 în 2019.

Primii care vor primi versiunea finală de EMUI 10 vor fi cei care au modele Huawei P30 şi P30 Pro, din varianta originală, cu design-ul clasic, nu cea care a fost lansată deja în magazine cu EMUI 10 pre-instalat. Actualizarea este programată să apară în următoarele câteva zile, întrucât calendarul oficial menţionează mijlocul lunii noiembrie.

Utilizatorii de Huawei Mate 20, Mate 20 X, Mate 20 Pro şi Mate 20 RS Porsche Design, alături de cei care au Honor Magic 2 (model exclusiv pentru China), vor primi actualizarea la EMUI 10 începând cu cea de-a doua jumătate a lunii noiembrie. Momentan, acestea sunt singurele dispozitive confirmate pentru varianta finală a software-ului în cursul anului 2019.

Începând cu cea de-a doua jumătate a lunii, versiunea beta „publică” pentru EMUI 10 pe Huawei P20, P20 Pro şi Mate RS Porsche Design va fi lansată. Desigur, toate aceste date de lansare sunt valabile momentan doar pentru modelele din China, care sunt livrate din fabrică fără servicii Google.

Este posibil ca update-ul oficial la EMUI 10 să întârzie mai mult în Europa, deci dacă nu primiţi update-ul în perioada menţionată, va trebui să aşteptaţi câteva săptămâni în plus.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult