Când se lansează iPhone 9, iPad Pro 2020 şi un nou MacBook Pro 13-inch. Avem o dată preliminară pentru evenimentul Apple

19.02.2020
Când se lansează iPhone 9, iPad Pro 2020 şi un nou MacBook Pro 13-inch. Avem o dată preliminară pentru evenimentul Apple

Ştim de mai multe luni că Apple urmează să ţină un eveniment de lansare în luna martie şi în mare parte ştim şi cam ce dispozitive noi vor fi anunţate în cadrul acestui eveniment. Ce nu ştim cu exactitate este data la care acest eveniment va avea loc, însă noi zvonuri afirmă că s-ar putea să aşteptăm mai mult decât credeam iniţial. Conform celor mai noi informaţii pe căi neoficiale, evenimentul care va aduce pe piaţă iPhone 9, modelul ieftin de la Apple, va avea loc abia pe 31 martie.

iPhone 9 este deja mai mult decât un zvon. Informaţii despre noul model de smartphone Apple cu design de iPhone 8 şi hardware de iPhone 11 au început să apară încă de anul trecut şi nu par să se oprească prea curând. În urma problemelor pe care Apple le are în China din cauza coronavirus, acest model ar putea fi lansat cu o mică întârziere. Iniţial, evenimentul de lansare era aşteptat la mijlocul lunii martie, cu o lansare în următoarea săptămână. Acum, iPhone 9 ar putea fi disponibil pe piaţă abia în prima lună din ianuarie.

Alături de iPhone 9 sunt aşteptate şi noi anunţuri din alte game de produse de la Apple. iPad Pro este la rând pentru un upgrade hardware, modelele din prezent fiind pe piaţă încă din 2018. Noile tablete ar putea păstra formatul din prezent, cu ecrane de 11, respectiv 12,9”, însă ar putea integra camere triple, dintre care una ar fi de tip 3D TOF (time of flight). Aceasta ar fi prima cameră de acest gen integrată pe un produs Apple de până acum. Şi noile iPad Pro ar putea să ajungă pe piaţă abia în aprilie, iar stocurile limitate ar putea sugera că nu vor fi disponibile în număr foarte mare la raft.

În cele din urmă este aşteptat un binemeritat upgrade pentru MacBook Pro-ul de 13”. După upgrade-ul modelului de 15” la unul de 16” în toamnă, echipat cu un sistem de răcire mai performant şi o tastatură semnificativ îmbunătăţită, cei care au nevoie de un computer puternic şi compact vor acces la aceleaşi îmbunătăţiri. Conform zvonurilor, evenimentul din martie va marca şi debutul noului MacBook Pro de 13″ cu tastatură „scissor”.

Apple anunţă de obicei evenimentele de lansare cu una sau două săptămâni în avans, deci probabil că abia peste o lună vom afla dacă într-adevăr evenimentul va avea loc în mod oficial.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult