Cât de rezistent este LG G8 ThinQ (video)

06.05.2019
Cât de rezistent este LG G8 ThinQ (video)

Deşi livrează produse destul de bune, producătorul LG nu prea a reuşit să se impună decisiv în piaţa smartphone, ultimele două modele flahship realizând vânzări modeste în ciuda review-urilor pozitive primite. Deocamdată, este prea devreme să spunem că asta se va întâmpla şi cu LG G8 ThinQ, noul model având parte mai ales de impresii pozitive.

Testat de specialiştii în distrugere ai canalului JerryRigEverything, LG G8 ThinQ a ieşit puţin şifonat, dar destul de bine în comparaţie cu alte produse rivale. La partea de durabilitate a finisajelor, cel mai bine se prezintă ecranul protejat sub un scut din sticlă minerală care reţine doar zgârieturi superficiale, duritatea acestuia fiind evaluată la nivelul 6-7 pe scara mohs. În mod previzibil, stratul de vopsea aplicat pe şasiul metalic al carcasei rămâne cu zgârieturi adânci în urma contactului cu lama unui Cutter. Spatele din sticlă este bine protejat de zgârieturi.

De departe cel mai încurajator moment este testul de îndoire pe care LG G8 ThinQ îl trece cu brio, carcasa foarte bine proiectată suferind doar o deformare temporară, fără daune structurale vizibile.

În mod evident, LG G8 ThinQ este un produs de calitate, bine proiectat şi cu finisaje peste medie. Din păcate reuşita ar putea să nu fie una de durată, producţia lui LG G8 ThinQ fiind pusă sub semnul întrebării după anunţul suspendării activităţilor diviziei LG Mobile în Coreea de Sud. Deşi capabilităţi de producţie există şi în alte regiuni ale lumii, măsura luată cu scopul declarat de eficientizare a costurilor ar putea afecta capacitatea companiei de a mai concura la gama high-end.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult