Ce îmbunătăţiri aduce noua ofertă de telefoane iPhone 11

23.08.2019
Ce îmbunătăţiri aduce noua ofertă de telefoane iPhone 11

Apple va prezenta oficial noua gamă de telefoane iPhone 11 în data de 10 septembrie, trecând prin testul suprem toate zvonurile circulate până acum. De departe, cel mai important de urmărit este zvonul privind renunţarea la etichetarea numerică a generaţilor iPhone.

Astfel, succesorul iPhone XR s-ar putea numi pur şi simplu iPhone, diferenţiat doar de anul lansării trecut mai mult sau mai puţin la vedere. Iar în loc de iPhone XS şi XS Max vom avea mai multe variante iPhone Pro, diferenţiate prin diagonala ecranului şi din nou, anul lansării.

Dincolo de numele folosit, noile modele iPhone Pro se vor face remarcate şi datorită noului sistem triple-camera, capabil să combine imaginile obţinute simultan de cei trei senzori optici pentru generarea unor poze cu mai bună claritate şi cu mai puţin zgomot digital în condiţii de lumină ambiantă redusă. În aplicaţia de captură, utilizatorii vor avea la dispoziţie noi filtre pentru post-procesarea imaginilor şi editarea clipurilor video.

Departe de a fi abandonată, tehnologia Face ID primeşte îmbunătăţiri majore, noile modele iPhone urmând să dispună de un senzor multi-unghi care permite deblocarea fără să ţinem telefonul cu ecranul orientat direct către faţă (ex. aşezat pe masă).

La interior, chipsetul Apple A13 aduce performanţe îmbunătăţite şi un nou co-procesor dezvoltat special pentru accelerarea aplicaţiilor AR (realitate augmentată).   

La partea de design, Apple va introduce şi variante iPhone în culori mate, adresate celor care nu agreează finisajele lucioase, vulnerabile la urme de transpiraţie şi amprente.

Odată cu noua ofertă iPhone, Apple este aşteptat să diversifice şi gama de tablete, lansând un model iPad cu ecran de 10.2” care va înlocui actualul model de 9.7”. Şi gama iPad Pro va primi îmbunătăţiri la partea specificaţii, noua serie beneficiind de acelaşi chipset A13 şi camerele foto întâlnite la vârful de gamă iPhone Pro.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult