Cei care cumpără în perioada următoare ASUS ZenFone 5 în România primesc două cadouri

11.05.2018
Cei care cumpără în perioada următoare ASUS ZenFone 5 în România primesc două cadouri

Smartphone-ul ASUS ZenFone 5 (ZE620KL) este disponibil în magazinele din România. Cei care cumpără în perioada următoare telefonul beneficiază de un pachet promoţional. La preţul de 2.000 de lei primesc cadou un card de memorie microSD de 128 GB şi o baterie externă ZenPower cu capacitate de 10.050 mAh.

În cutie, alături de telefon se găsesc o pereche de căşti şi o husă de protecţie transparentă. Oferta este valabilă pe o perioadă limitată de timp, în limita stocului disponibil. Mai multe informaţii despre magazinele participante sunt pe disponibile pe zenfone.ro.

 

 

Pe scurt, ZenFone 5 are ecran FullHD cu diagonala de 6,2 inci, include chipset Snapdragon 636, 4 GB memorie RAM, cameră duală şi baterie de 3.300 mAh.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult