Cum e să îţi explodeze telefonul în buzunar? Un astfel de incident a fost suprins de o cameră de supraveghere

13.09.2016
Cum e să îţi explodeze telefonul în buzunar? Un astfel de incident a fost suprins de o cameră de supraveghere
În aceste zile, pe fondul incidentelor în care au fost implicate unităţi Note7, apar în media tot mai multe cazuri în care smartphone-uri au luat foc. O cameră de supraveghere a suprins în China momentul în care un telefon, despre care se crede că este vorba de un model Xiaomi Mi 4c, explodează în buzunarul unui bărbat. 
 
Incidentul a fost raportat de un canal de televiziune şi s-a petrecut în Zhejiang. Dintr-o captură de ecran se vede cum din buzunarul bărbatului iese fum, iar o femeie sare în ajutorul victimei. 
 
 
În alte imagini apare arsura provocată de telefon şi dispozitivul deteriorat. 
 
 
Acesta nu este primul caz în care un smartphone Xiaomi Mi 4c a luat foc. Recent, unul a explodat într-un birou din India. Mai mult, la începutul lui august un iPhone 6 a explodat în buzunarul unui ciclist în Australia, rănindu-l pe proprietar. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult