Data de lansare iPhone 11, confirmată de un partener Apple

07.08.2019
Data de lansare iPhone 11, confirmată de un partener Apple

iPhone 11 a fost menţionat de preşedintele diviziei Mobile a SoftBank, Ken Miyauchi, în raportul trimestrial al veniturilor, acesta confirmând în mod neintenţionat calendarul de lansare stabilit de Apple.

Astfel, dacă nu apar alte schimbări de ultim moment, iPhone 11 se lansează în cursul luni septembrie şi va intra la vânzare nu mai târziu de 20 septembrie, Apple respectând întocmai calendarul folosit în ultimii ani.

Miyauchi a dezvăluit datele lansare în răspuns la o întrebare capcană pusă de un jurnalist, adresând noi lei în domeniul telecomunicaţii ce ar urma să intre în vigoare începând cu data de 1 octombrie. Acestea vor oblica operatorii de telefonie din Japonia să separe într-un mod uşor de înţeles costul abonamentului de cel al telefonului mobil achiziţionat, în idea de a-şi ajuta clienţii să decidă în cunoştinţă de cauză dacă telefonul propus la abonament chiar merită preţul cerut.

După realizarea greşelii făcute, Miyauchi a încercat fără succes să acopere cele spuse folosind expresia „nimeni nu ştie când se va lansa următorul iPhone”.

Privind lansările iPhone anterioare, observăm că Apple a lansat în magazine seriile iPhone XS şi XS Max în data de 21 septembrie, doar modelul XR întârziind până la data de 1 octombrie din pricina unor probleme depistate în procesul de fabricaţie. De data aceasta, este aşteptat ca seria iPhone 11 să fie dezvăluită în întregime şi lansată fără alte întârzieri, cu 10 zile înainte de finalul lunii septembrie 2019.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult