Galaxy Fold în libertate! Prima filmare neoficială cu telefonul pliabil de la Samsung [VIDEO]

19.03.2019
Galaxy Fold în libertate! Prima filmare neoficială cu telefonul pliabil de la Samsung [VIDEO]

Samsung Galaxy Fold va fi lansat abia la sfârşitul lunii aprilie în SUA şi în luna mai în Europa, însă cineva se pare că a pus deja mâna pe un prototip al telefonului şi deja l-a deblocat de reţea, acesta fiind codat pe AT&T din fabrică, conform logo-ului de la pornire. Clipul video în care Galaxy Fold a apărut prezintă şi meniul telefonului, cât şi informaţii despre software-ul pre-instalat din fabrică. Din păcate, dunga de pe centrul ecranului pliabil este extrem de evidentă şi pe acest model.

Este curios cum a reuşit cineva din afara companiei Samsung să pună mâna pe un dispozitiv încă nelansat, pe care nimeni nu a avut încă ocazia să îl manevreze. Telefonul pare să fie complet funcţional, făcând inclusiv tranziţia de la modul deschis la modul pliat pe ecranul secundar fără probleme. Interfaţa One UI, prezentă deja pe modelele S8, S9, Note8, Note9 şi pe noua generaţie Galaxy S10 de la Samsung, este şi pe modelul Galaxy Fold în versiunea 1.2, aplicată peste Android 9.0 Pie.

Se pare că dunga de pe ecran nu dispare şi va fi cel mai probabil prezentă şi pe versiunea finală a terminalului. Cei care au reuşit să pună mâna pe un Huawei Mate X au spus că în ciuda faptului că se vede o oarecare cută în reflexiile luminii, la atingere aceasta este imperceptibilă. Există posibilitatea ca o situaţie simiară să fie valabilă şi pentru Galaxy Fold de la Samsung, însă nu vom şti decât probabil mai aproape de lansarea oficială.

Momentan aceasta este cea mai puţin oficială privire pe care am primit-o asupra noului telefon de 2.000 de euro de la Samsung. Funcţionalitatea de bază pare să fie obişnuită pentru un dispozitiv cu Android, avantajele fiind evidente doar atunci când foloseşti mai multe aplicaţii simultan, putând împărţi ecranul în două sau trei părţi.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult