Galaxy Note 10+ ar putea avea conectivitate 5G şi 12GB RAM ca dotare standard

18.07.2019
Galaxy Note 10+ ar putea avea conectivitate 5G şi 12GB RAM ca dotare standard

Galaxy Note 10 va fi prezentat oficial luna viitoare, zvonurile de până acum indicând două sau trei versiuni Galaxy Note 10: modelul standard, ediţie Plus şi o ediţie 5G cu preţ şi mai piperat. Însă cel puţin pentru piaţa din China, mult mai competitivă în privinţa preţurilor decât alte regiuni ale lumii, acest plan ar putea fi schimbat.

Cel puţin pentru piaţa din China, Samsung pare că va livra o singură versiune Galaxy Note 10+, prevăzută cu conectivitate 5G şi 12GB memorie RAM, în efect renunţând la planul taxării suplimentare a suportului 5G.

Modelul premium Note 10+ va avea cel puţin 512GB spaţiu de stocare, dar ar putea fi disponibil şi în versiune cu 1TB. Nu este clar dacă Samsung va include şi slot microSD, dotare a cărei absenţă poate influenţa decisiv alegerea modelului cu 1TB.

În schimb, modelul Galaxy Note 10 non-Plus va fi exclusiv 4G, cu 8GB memorie RAM şi 256GB stocare internă. Este de aşteptat ca Samsung să pună la dispoziţie mai multe capacităţi de stocare, posibil şi cu mai multă memorie RAM.

Cât despre camera foto, este de aşteptat ca Galaxy Note 10 să preia modulul folosit deja cu seria Galaxy S10, eventualele îmbunătăţiri fiind aduse exclusiv la partea de software.

Comparat cu Galaxy S10, Note 10 ar putea beneficia de o soluţie de stocare mai rapidă, Samsung înlocuind formatul UFS 2.1 cu mai noul UFS 3.0, crescând substanţial lăţimea de bandă pusă la dispoziţia chip-ului de memorie NAND Flash.

Şi tehnologia de încărcare rapidă a acumulatorului primeşte un upgrade, Galaxy Note 10 fiind livrat cu un adaptor AC capabil să livreze o putere de până la 25W prin cablul USB-C (comparat cu 15W la versiunea Galaxy S10 cu LTE). Modelul Note 10+ va suporta până la 45W putere de încărcare, însă cu este clar dacă Samsung va include adaptorul AC de 45W în pachetul cu accesorii, sau îl va oferi ca achiziţie separată.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult