Noi teste de performanţă cu Galaxy Note10 au apărut în arhiva cu rezultate GeekBench

16.07.2019
Noi teste de performanţă cu Galaxy Note10 au apărut în arhiva cu rezultate GeekBench

Galaxy Note 10 este pregătit în variante cu 12GB memorie RAM şi chipset Snapdragon 855, respectiv 8GB memorie RAM şi chipset Exynos 9825, ambele realizate folosind procesul de fabricaţie pe 7nm.

Pregătite pentru lansare în luna august, ambele variante Galaxy Note10 şi-au făcut apariţia în arhiva cu rezultate a popularului benchmark Geekbench, oferind curioşilor o primă impresie asupra nivelului de performanţă disponibil şi principalele specificaţii.

Galaxy Note10 - Exynos 9825

La fel ca multe aplicaţii de acest tip, GeekBench încarcă automat pe un server public rezultatul fiecărui test rulat, dispozitivele mai puţin comune sau foarte noi ieşind imediat în evidenţă.

Galaxy Note10 - Snapdragon 855

Acum că ambele variante Note10 au fost testate, putem concluziona că varianta cu chipset Exynos este semnificativ mai rapidă în testul single-core decât cea bazată pe Snapdragon, însă nu trebuie să uităm că avem de-a face cu dispozitive prototip rulând versiuni de firmware nefinalizate. Păstrând tradiţia, este de aşteptat ca Samsung să ofere un nivel de performanţă similar pe ambele variante Note10, optimizările aplicate la nivel de software având un rol decisiv.

Potrivit zvonurilor circulate până acum, Samsung va lansa anul acesta nu mai puţin de trei modele Galaxy Note: Note10, Note10+ şi o variantă Note10 5G. Toate sunt aşteptate pentru lansare pe data de 7 august, în cadrul unui eveniment „Unpacked” care va avea loc la New York.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult