Galaxy Note 7 va veni cu propriul serviciu cloud de stocare pentru fişiere

29.07.2016
Galaxy Note 7 va veni cu propriul serviciu cloud de stocare pentru fişiere
În urmă cu puţin timp, Samsung a depus o cerere în Europa pentru marca „Samsung Cloud Together”. Se pare că este vorba de un serviciu de stocare şi sincronizare în cloud pentru fişiere dedicat telefoanelor şi tabletelor. 
 
Potrivit celor mai recente zvonuri, serviciul se va numi, de fapt, „Samsung Cloud” şi va fi inclus în phablet-ul Galaxy Note 7, care va fi lansat pe 2 august. 
 
Serviciul este similar cu OneDrive de la Microsoft, Box, Drive de la Google sau Dropbox. Diferenţa este că utilizatorii vor putea face backup-uri (setări, personalizări) pe care le vor putea restaura cu uşurinţă pe orice dispozitiv Samsung. 
 
 
Din păcate capacitatea de stocare gratuită este destul de mică, de 5 GB, dar, ţinând cont de faptul că Galaxy Note 7 se adresează în special segmentului de business, aceasta nu este o problemă pentru companii. 
 
Este foarte posibil ca Samsung Cloud să fie oferit şi utilizatorilor altor modele de telefoane imediat după debutul Galaxy Note 7. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult