Galaxy Note10 apare în imagini 3D cu un design nou, diferit de cel al seriei S10

06.06.2019
Galaxy Note10 apare în imagini 3D cu un design nou, diferit de cel al seriei S10

Ne apropiem de momentul lansării noului Galaxy Note10 de la Samsung, iar informaţiile obţiunute pe căi neoficiale pictează acum un tablou mai clar despre design-ul acestui model, cât şi despre capabilităţile sale hardware. Se pare că Galaxy Note10 va aborda o formă exterioară foarte diferită faţă de cea al modelului S10 pe care va fi bazat, compania încercând să diferenţieze puţin mai mult aceste două familii de dispozitive.

OnLeaks şi 91Mobiles, două surse cunoscute de leak-uri, şi-au unit forţele şi au folosit informaţiile despre Galaxy Note10 pe care le deţin pentru a realiza modele 3D cu telefonul, care dezvăluie noul design abordat de Samsung. Spre diferenţă de Galaxy S10, noul Note10 va avea extremităţile de sus şi de jos plate, telefonul putând să stea vertical pe masă. De asemenea, acesta renunţă la jack-ul de căşti, însă nu şi la butoanele fizice, aşa cum se zvonea anterior.

Totuşi, pot fi văzute în fotografii doar două butoane, nu trei, ca până acum. Acestea sunt poziţionate pe partea din stânga, unde erau până acum butoanele de volum şi Bixby. Informaţiile disponibile în acest moment sugerează că Bixby dispare, iar butonul de power se mută pe partea din stânga. Având în vedere această schimbare, probabil că telefonul va oferi funcţii „raise to wake” sau „tap to wake”, fiind inconfortabil pentru utilizatorii dreptaci să apese pe un buton power de pe partea stângă.

Camera foto triplă de pe Galaxy S10 va fi orientată în mod vertical, o premieră pentru dispozitivele Galaxy Note, în timp ce ecranul va fi tot cu panou Infinity-O, dar perforat pe centru, nu în colţ. Mai mult, În ciuda faptului că Galaxy S10+ şi S10 5G au beneficiat de un decupaj mai alungit pentru două camere, Galaxy Note10 va avea o singură cameră frontală. Ce primeşte noul Note10 în plus este un port infraroşu în partea de sus.

Modelul 3D este bazat pe varianta Note10 standard, cu ecran de 6,3”. Zvonurile afirmă că va exista şi un model Note10+, cu ecran de 6,7”, similar în dimensiuni cu Galaxy S10 5G. Lansarea seriei Galaxy Note10 este aşteptată spre sfârşitul lunii august.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult