Galaxy Note10 Lite apare în primele fotografii semi-oficiale: S-Pen, ecran plat şi trei camere foto

18.12.2019
Galaxy Note10 Lite apare în primele fotografii semi-oficiale: S-Pen, ecran plat şi trei camere foto

O versiune Lite a lui Galaxy Note10 este cu siguranţă pe cale să fie lansată. Că se va numi Note10 Lite sau Galaxy A81, rămâne de văzut, însă cert este că acest dispozitiv există şi că va fi dezvăluit în următoarele câteva săptămâni. Astăzi avem şi primele fotografii cu telefonul, care confirmă faptul că Samsung va adopta design-ul cu cameră pătrată pe spate pe întreaga sa gamă de smartphone-uri din 2020, un trend pe care l-a început cu variantele Galaxy A51 şi A71 în urmă cu doar câteva zile.

Primele fotografii de presă au ajuns pe internet graţie site-ului WinFuture.de, care a publicat în trecut şi alte fotografii cu telefoane nelansate înainte de lansare, printre care şi Huawei Mate 30, sau Galaxy Note10. Fotografiile par a face parte dintr-un kit oficial de presă, acestea fiind la rezoluţie foarte bună şi foarte „curate”, fiind greu de crezut că sunt realizate de vreun fan, sau modificate în Photoshop.

Noile imagini confirmă astfel faptul că Samsung va oferi un al treilea telefon cu stylus S-Pen în curând, acesta fiind acum dedicat celor care nu au buget atât de mare pentru a cumpăra un Note10. În consecinţă, noul telefon este echipat cu un ecran AMOLED Infinity-O plat, ceva ce ar putea fi apreciat chiar şi de către unii fani Note din prezent, marginile curbate fiind apreciate doar de o parte dintre utilizatori.

Apoi, butonul power şi volum s-au mutat de pe partea stângă la Note10 pe partea din dreapta la Note10 Lite, în timp ce camera este acum încadrată într-un dreptunghi, cu senzorii dispuşi în formă de „L”, cu blitz-ul în colţul din dreapta-sus. Camera frontală este integrată într-un perforaj central. În fotografii sunt evidente trei variante de culoare: negru, roşu şi o culoare „specială”, similară cu Aura Glow de pe Note10.

La nivel hardware, telefonul este aşteptat cu un chipset Exynos 9810, acelaşi de pe Galaxy Note9, cu 6 GB RAM, acumulator de 4.500 mAh şi ecran de 6,5” cu rezoluţie Full HD+. Alături de Galaxy Note10 Lite ar trebui să debuteze şi un Galaxy S10 Lite, cu hardware chiar mai performant, dar fără stylus.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult