Galaxy Note10 şi Note10+: specificaţii, preţ şi data de lansare

08.08.2019
Galaxy Note10 şi Note10+: specificaţii, preţ şi data de lansare

Galaxy Note10 primeşte specificaţii complete şi preţuri la vânzare, noua gamă de smartphone-uri premium de la Samsung fiind recomandată prin design-ul elegant şi funcţiile avansate pentru productivitate.

Inspirată de o generaţie de utilizatori care trăieşte prin îmbinarea vieţii profesionale cu cea socială, noua serie Galaxy Note10 oferă acestora libertatea de a lucra aşa cum îşi doresc şi de a-şi demonstra spiritul creativ.

„Încă de la început, Galaxy Note a impresionat cu cele mai bune tehnologii şi caracteristici de top. Galaxy Note 10 redefineşte această promisiune pentru utilizatorul modern, loial Note, care îşi foloseşte smartphone-ul pentru a duce productivitatea şi creativitatea la următorul nivel şi care trece cu uşurinţă de la idei la sarcini clare. Fiecare element din Galaxy Note10 a fost conceput pentru a ajuta utilizatorii să obţină mai mult. Fie că lucrează la un proiect complex pentru muncă, editează un videoclip sau se relaxează cu jocul mobil preferat, Galaxy Note10 îi va ajuta să ducă la bun sfârşit task-urile mai eficient şi mai bine”, a declarat DJ Koh, preşedinte şi CEO al diviziei IT şi Comunicaţii Mobile, Samsung Electronics.

Ecranul cu tehnologie Dynamic AMOLED

Galaxy Note 10 vine echipat cu un display edge-to-edge Cinematic Infinity, măsurând 6.3” în versiunea standard a telefonului, respectiv 6.8” pentru modelul Note10+. Noul ecran aproape nu mai are margini,  iar decupajul în ecran pentru camera frontală este mic şi amplasat central, pentru un design echilibrat. Ecranul cu tehnologie Dynamic AMOLED, beneficiază de certificare HDR10+ şi Dynamic Tone Mapping, fotografiile şi videoclipurile părând mai luminoase faţă de seria Note precedentă şi cu culori mai bogate.

Tehnologii pentru productivitate

Utilizatorii Note pun accentul pe productivitate şi văd în telefonul lor un ajutor esenţial pentru a face şi obţine cât mai multe. Galaxy Note10 vine echipat cu un S Pen mai compact, cu care utilizatorii pot converti instantaneu scrisul de mână în text digital folosind aplicaţia Samsung Notes şi exporta în diferite formate, inclusiv Microsoft Word.

S Pen-ul de pe Galaxy Note10 primeşte şi funcţia Air, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot controla device-ul prin anumite gesturi făcute cu S Pen-ul. Prin intermediul funcţiei Air SDK, dezvoltatorii software pot crea funcţii de control personalizate care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a  utiliza aplicaţiile preferate folosind gesturi.

Galaxy Note10 extinde şi funcţiile Samsung DeX. Cu o simplă conexiune USB, utilizatorii pot partaja fişiere între dispozitive şi pot folosi aplicaţiile mobile preferate cu un mouse şi o tastatură, păstrând în siguranţă datele lor pe telefon prin Samsung Knox.

Galaxy Note10 integrează funcţia Link to Windows direct în panoul rapid (Quick Panel). Cu un singur clic, utilizatorii se pot conecta pe computerul lor cu  Windows 10. Astfel pot vedea notificările, pot trimite şi primi mesaje şi pot vedea fotografiile recente, fără a se opri să se uite la telefon.

Cameră foto cu funcţii avansate pentru filmare

Galaxy Note10 permite înregistrarea videoclipuri la calitate înaltă fără a avea nevoie de aparatură profesională. Cu modul de focalizare video live se poate modifica adâncimea de câmp, astfel încât puteţi estompa fundalul pentru a vă concentra pe subiect. Microfonul cu zoom amplifică sunetul şi izolează zgomotele de pe fundal pentru a vă ajuta să obţineţi sunetele pe care vi le doriţi. Funcţia Super Steady a fost îmbunătăţită pentru a stabiliza imaginile video, fiind disponibilă acum şi în modul hyperlapse.

Telefoanele Note10 vine echipate cu o suită sofisticată de instrumente pentru editare, optimizate pentru interacţiune cu ajutorul lui S Pen. Odată ce şi-au înregistrat videoclipul, utilizatorii Galaxy Note10 pot edita din mers direct de pe telefon, fără a avea nevoie de echipament suplimentar.

Gamerii care doresc să adauge o anumită personalitate streaming-urilor sau pentru vloggerii care doresc să îşi îmbunătăţească calitatea tutorialelor video au la dispoziţie şi o funcţie integrată pentru înregistrare ecran, ce include suport Picture-in-Picture pentru a adăuga reacţii şi folosirea S Pen pentru a face menţiuni direct în video.

AR Doodle şi 3D Scanner: Galaxy Note10 integrează cele mai noi capabilităţi AR şi 3D în cameră. Alături de obiectivul cu unghi ultra-larg, Note10 pune la dispoziţie un mediu cu totul nou creatorilor de conţinut. Alături de AR Doodle, utilizaţi S Pen-ul pentru a personaliza fotografiile cu desene dinamice, efecte şi animaţii. Iar cu ajutorul 3D Scanner , o noutate impresionantă în seria Note, camera Depth Vision poate face o scanare a oricărui obiect  şi o poate transforma instantaneu într-o imagine dinamică 3D.

Modul Nocturn: Oamenii fac multe selfie-uri în condiţii de luminozitate scăzută – la cină,  la concerte sau când se bucură de un apus de soare. Modul Nocturn, disponibil acum şi pe camera frontală, permite utilizatorilor să surprindă selfie-uri de calitate indiferent de condiţiile de lumină.

Galaxy Note 10 – hardware şi specificaţii

Încărcare  Super Fast Charging: Galaxy Note10+ permite o încărcare prin încărcătorul de 45W, astfel încât în doar 30 de minute, utilizatorii îşi pot încărca telefonul complet pentru a-l utiliza pe durata întregii zile .

Wireless PowerShare : Note10 vine cu Wireless PowerShare. Utilizatorii îşi pot încărca wireless Galaxy Watch, Galaxy Buds sau un alt device compatibil Qi cu ajutorul telefonului lor Galaxy Note10.

Gaming: Galaxy Note10 prezintă cel mai subţire sistem de răcire din lume, care oferă performanţe optime în timpul jocului fără a afecta designul subţire şi elegant. Cu ajutorul funcţiei Game Booster bazată pe AI, Galaxy Note10 optimizează performanţa şi consumul de energie în funcţie de joc. Iar cu serviciul de streaming PlayGalaxy Link P2P, utilizatorii pot să continue jocul de unde au rămas şi să se joace în mişcare fără a avea nevoie de stocare locală.

Conectivitate LTE şi 5G: Galaxy Note10+ 5G este pregătit pentru viitoarea generaţie de reţele  5G, putând oferi streaming video la rezoluţie înaltă, download de conţinut şi streaming de jocuri grafice în timp real.

Specificaţii Galaxy Note10:

  • Ecran – 6.3-inci FHD+, cu tehnologie Dynamic AMOLED Infinity-O şi rezoluţie 2280×1080 (401ppi)
  • Procesor – octa-core 7nm 64-bit  (Max. 2.7 GHz + 2.4 GHz + 1.9 GHz) sau octa-core 7nm 64-bit (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz)
  • Memorie – 8GB RAM + 256GB memorie internă (modelul LTE), 12GB RAM + 256GB memorie internă (modelul 5G)
  • Baterie – 3500 mAh
  • OS – Android 9.0 (Pie)
  • Alte dotări – Dual SIM, Wi-Fi AC dual-band, NFC, MST, senzor de amprente cu ultrasunete, recunoaştere facială, difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Atmos
  • Cameră – Triple camera cu lentile Ultra Wide: 16MP F2.2 (123°) + Wide-angle: 12MP 2PD AF F1.5/F2.4 OIS (77°) + Telephoto: 12MP F2.1 OIS (45°)
  • Cameră frontală – 10MP 2PD AF F2.2 (80°)
  • Dimensiuni – 71.8 x 151.0 x 7.9mm
  • Greutate – 168 grame

Specificaţii Galaxy Note10+:

  • Ecran – 6.8-inci FHD+, cu tehnologie Dynamic AMOLED Infinity-O şi rezoluţie 3040×1440 (498ppi)
  • Procesor – octa-core 7nm 64-bit  (Max. 2.7 GHz + 2.4 GHz + 1.9 GHz) sau octa-core 7nm 64-bit (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz)
  • Memorie – 12GB RAM + 256GB/512GB memorie internă
  • Baterie – 4300 mAh
  • OS – Android 9.0 (Pie)
  • Alte dotări – Dual SIM sau SIM+ microSD (până la 1TB), Wi-Fi AC dual-band, NFC, MST, senzor de amprente cu ultrasunete, recunoaştere facială, difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Atmos
  • Cameră – Quad camera cu lentile Ultra Wide: 16MP F2.2 (123°) + Wide-angle: 12MP 2PD AF F1.5/F2.4 OIS (77°) + Telephoto: 12MP F2.1 OIS (45°) + DepthVision Camera: VGA
  • Cameră frontală – 10MP 2PD AF F2.2 (80°)
  • Dimensiuni – 77.2 x 162.3 x 7.9mm
  • Greutate – 196 grame

Galaxy Note10: preţuri şi disponibilitate

Galaxy Note10 şi Galaxy Note10+ vor putea fi comandate în următoarele nuanţe: Aura Glow, Aura White şi Aura Black începând cu data de 23 August. Precomenzile vor fi disponibile în perioada 8 – 22 august, ca parte a programului de Trade-in, disponibil la partenerii Samsung. Clienţii care înregistrează o precomandă pentru noile Galaxy Note şi aduc un telefon vechi, în programul de Trade-In, pot beneficia de 450 RON reducere din preţul de achiziţie al telefonului.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult