Galaxy Note7: Iată ce caracteristici noi aduce noul S Pen

03.08.2016
Galaxy Note7: Iată ce caracteristici noi aduce noul S Pen
Unul dintre elementele care diferenţiază seria Note de la Samsung de concurenţă este stylus-ul. Noul S Pen de pe Galaxy Note7 este mai precis şi mai rapid. Mai mult, la fel ca şi telefonul, stylus-ul este rezistent la apă şi praf. 
 
Spre deosebire de cel de pe modelul Note5, S Pen-ul de pe Note7 nu poate fi introdus în lăcaş invers, fiind eliminat astfel riscul de a fi provocate defecţiuni de către utilizatorii neatenţi.
 
Citeşte şi: Galaxy Note 7: Samsung a lansat noul său phablet vârf de gamă. Tot ce trebuie să ştii despre noul model
 
Totodată, spre deosebire de versiunile anterioare, noul S-Pen face totul prin intermediul unei singure aplicaţii – Samsung Notes. Astfel se elimină confuziile, iar timpul de învăţare necesar pentru noii utilizatori este mai redus. 
 
 
Utilizatorii pot să îşi noteze ideile cu ajutorul funcţiei Screen off memo, care permite păstrarea notiţelor pe ecranul Always On. S Pen oferă, de asemenea, posibilitatea de a crea şi distribui GIF-uri cu Smart Select, iar noile funcţii Air Command, incluzând Magnify şi Translate, permit mărirea textelor şi traducerea lor printr-o simplă mişcare. 
 
Cu un vârf de 0,7mm şi o sensibilitate ridicată, S Pen oferă o experienţă asemănătoare cu cea a folosirii unui pix. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult