Galaxy S 4 Mini inclus în lista terminalelor de pe Samsung Apps, lansarea pare iminentă

27.05.2013
Galaxy S 4 Mini inclus în lista terminalelor de pe Samsung Apps, lansarea pare iminentă

Deoarece Samsung a lansat în cursul anului trecut o versiune Mini a modelului său de vârf Galaxy S III, intenţia de a lansa o versiune mai redusă a actualului Galaxy S 4 a fost de la sine înţeleasă, iar zvonurile nu au întârziat să apară. Sud-coreeni încă nu au anunţat oficial acest model, însă acesta a apărut pentru scurtă vreme pe site-ul Samsung Apps, ceea ce ne spune că o lansare este iminentă.

Galaxy S 4 Mini, sau GT-I9195 pe numele său de cod, şi-a făcut apariţia pentru o scurtă perioadă de timp în lista terminalelor din cadrul site-ului Samsung Apps, acesta fiind înlăturat după ce noutatea a fost remarcată de vizitatori. Deoarece site-ul este dedicat doar aplicaţiilor, iar lista de terminale are doar rolul sortării produselor software după compatibilitate, neatenţia Samsung nu a adus la iveală nici o informaţie despre hardware-ul acestui telefon.

Conform zvonurilor, Galaxy S 4 Mini va fi un telefon care va oferi un ecran de 4,3” cu rezoluţie qHD şi panou S-AMOLED, un procesor dual-core necunoscut, o cameră foto cu senzor de 8 MP şi o baterie cu o capacitate de 2100 mAh. Cum Samsung deja s-a pregătit să includă acest telefon în lista produselor sale, probabil că până la lansarea oficială a acestui model nu va mai trece multă vreme.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News