Galaxy S10 Lite, confirmat pentru lansare prin documentaţia trimisă de Samsung autorităţii americane FCC

21.11.2019
Galaxy S10 Lite, confirmat pentru lansare prin documentaţia trimisă de Samsung autorităţii americane FCC

De mult discutat la bursa zvonurilor, Galaxy S10 Lite a apărut mai întâi sub nume de cod SM-G770F, confirmând o parte din specificaţii şi nivelul de performanţă la care ne putem aştepta. Însă cei de la Samsung nu au oferit indicii concrete care să lege prototipul testat de numele său real, până acum.

Telefonul a trecut săptămâna aceasta pe la autoritatea americană FCC, alăturând numărul de model SMG770F cu numele său de scenă, Galaxy S10 Lite. Fără loc de interpretări, informaţia apare la secţiunea „About phone”, într-o captură de ecran ataşată catalogului online al autorităţii FCC.

În ciuda numelui folosit, lista neoficială cu specificaţii conturează imaginea unui smartphone la fel de puternic ca modelul de top, Galaxy S10, motorizat de chipsetul Snapdragon 855 şi ajutat cu o cantitate generoasă de 8 GB RAM,. Lista dotărilor continuă cu 128 GB stocare internă, suport dual SIM, ecran FHD+ de 6,7 inci şi acumulator de 4370mAh sau 4500mAh. Spre comparaţie, modelul Galaxy S10e oferă ecran FHD + de 5,8 inci şi acumulator de numai 3100mAh.

Galaxy S10 Lite ar urma să vină cu sistem triple-camera la partea din spate, alcătuit dintr-un modul principal cu rezoluţie 48MP, cameră ultra-wide de 12MP şi senzor de 5MP pentru aplicarea efectelor de profunzime.

Având în vedere asemănările foarte mari pe partea de specificaţii cu modelul Galaxy A91, unele voci descriu Galaxy S10 Lite ca pe un simplu rebrand al modelului deja lansat, decis din motive de marketing, pentru răspunde mai bine aşteptărilor publicului.

Apariţia lui Galaxy S10 Lite pe site-ul autorităţii FCC cu confirmă în mod expres şi o posibilă dată de lansare, dar implică pregătirea evenimentului pentru viitorul apropiat, probabil înainte de finalul acestui an.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult