Galaxy S5 mini – lista cu specificaţii şi poze detaliate cu noul design

Galaxy S5 mini - lista cu specificaţii şi poze detaliate cu noul design

Cu aspect asemănător unui telefon Galaxy S5 veritabil, variata accesibilă Galaxy S5 mini poate fi admirată într-un prim set de imagini detaliate. Bonus, avem lista neoficială cu specificaţii Galaxy S5 mini, în care este menţionat un model de chipset absolut nou, folosit în premieră pentru un telefon Samsung.

Galaxy S5 mini

Protejat cu un capac din plastic alb, având finisaj cu aspect cauciucat şi garnitură de etanşare în jurul compartimentului pentru baterie, Galaxy S5 mini se prezintă drept un telefon rezistent la apă, care păstrează o bună parte din dotările top-ului de gamă. Totuşi, absenţa unui capac de protecţie aplicat peste conectorul microUSB aruncă ceva îndoieli privind rezistenţa la imersia în apă.

Pe capacul cu aspect de piele perforată poate fi remarcat senzorul pentru ritm cardiac, iar în faţă butonul Home pare să includă senzor pentru amprente. Însă acumulatorul instalat este mult mai mic, aşa cum e de aşteptat pentru un smartphone din seria mini.

Galaxy S5 mini - ecranul de 4.5

Potrivit informaţiilor adunate din surse neoficiale, Galaxy S5 mini dispune de ecran 720p cu diagonală 4.5″, 1.5GB memorie RAM şi cameră foto de 8MP. Aparent, chipsetul instalat este un model complet nou, botezat  Exynos 3 Quad (Exynos 3470), având CPU quad-core la 1.4GHz şi GPU cu nucleu Mali-400 MP4.

Galaxy S5 mini - capacul detaşabil

Având în vedere faptul că Samsung a lansat deja modelele Galaxy K Zoom şi Galaxy S5 Active, putem aştepta ca şi Galaxy S5 mini să fie anunţat oficial cât de curând, completând astfel oferta de telefoane Galaxy S5.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult