„Galaxy S8 Lite” a fost lansat în China cu numele de Galaxy S Light Luxury

21.05.2018
„Galaxy S8 Lite” a fost lansat în China cu numele de Galaxy S Light Luxury

Smartphone-ul Samsung cunoscut din zvonuri ca „Galaxy S8 Lite” a fost lansat oficial în China sub numele de Galaxy S Light Luxury (SM-G8750). Acesta este, într-adevăr, o variantă „Lite” a vârfului de gamă de anul trecut, Galaxy S8.

Terminalul dispune de display cu format al imaginii 18.5:9 şi diagonală de 5,8 inci, dar rezoluţia este Full HD+. Totodată, noul smartphone nu dispune de chipset-ul Snapdragon 835 folosit în Galaxy S8, ci de un model mid-range Snapdragon 660. Acesta este ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea de stocare internă a Galaxy S Light Luxury este de 64 GB, iar terminalul dispune de slot pentru carduri microSD.

Cititorul de amprentă este poziţionat tot pe partea din spate, dar, în cazul acestui model, nu este însoţit de senzorul pentru ritmul cardiac.

Camera principală de pe Galaxy S Light Luxury are senzor de 16 MP cu stabilizare optică, iar cea frontală, pentru selfie-uri, de 8 MP. Noul telefon dispune, la fel ca şi Galaxy S8, de certificare IP68 pentru rezistenţă la praf şi apă. Nu lipseşte nici butonul dedicat Bixby.

Terminalul este livrat cu Android 8.0 Oreo, iar bateria are capacitate de 3.000 mAh.

Galaxy S Light Luxury costă, în China, echivalentul a 625 de dolari. Nu se ştie, deocamdată, dacă acest model va fi disponibil sau nu şi pe alte pieţe.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult