Galaxy S8 primeşte funcţiile AR Emoji şi slow-mo video cu un update de software

19.09.2018
Galaxy S8 primeşte funcţiile AR Emoji şi slow-mo video cu un update de software

Galaxy S8 ajunge din urmă noua generaţie de telefoane Samsung, primind un update de software care introduce o parte din funcţiile disponibile la seriile Galaxy S9 şi Note9.

Cei care au achiziţionat deja un dispozitiv lansat în ultimul an şi jumătate de la Samsung, precum Galaxy S8 sau Note8, nu au foarte multe motive de upgrade. Până şi Samsung a ajuns la aceeaşi concluzie, compania decizând să aducă o parte din funcţiile exclusive ale noilor modele şi utilizatorilor de Note8 şi Galaxy S8, printr-o actualizare software.

Noul patch pentru Galaxy S8, care a început deja să apară pe dispozitivele unora dintre utilizatori (însă care nu este disponibil pentru toţi), măsoară 553.1MB şi adaugă două capabilităţi aplicaţiei de cameră, care au debutat iniţial pe Galaxy S9 şi au fost prezente şi pe Galaxy Note9 încă de la lansare. Pachetul software include şi alte câteva îmbunătăţiri la nivel de performanţă, stabilitate şi securitate, lucruri pe care ne-am obişnuit deja să le întâlnim la fiecare update.

Cele două funcţii noi sunt Super Slow-Motion, adică posibilitatea de a înregistra clipuri video la 480 de cadre pe secundă în rezoluţie 720p şi AR Emoji, tehnologia care transformă utilizatorul într-un personaj animat personalizat, care poate fi folosit pentru înregistrarea de animaţi video sau trimiterea de reacţii în format GIF pe reţelele de socializare.

Tot la capitolul funcţionalitate nouă intră şi posibilitatea de a folosi telefonul în mod landscape în meniul principal, cât şi capabilitatea de a folosi fundaluri animate.

Deocamdată, patch-ul livrat începând cu această lună a ajuns doar la un grup relativ mic de utilizatori ai ediţiei Galaxy S8 cu chipset Exynos, vândută în Europa. Probabil, disponibilitatea la scară largă se va materializa în cursul săptămânilor următoare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult