Galaxy X a fost listat pe un site oficial Samsung. Lansarea ar putea veni mai repede decât ne aşteptam

21.11.2017
Galaxy X a fost listat pe un site oficial Samsung. Lansarea ar putea veni mai repede decât ne aşteptam

Samsung Galaxy X este probabil cel mai enigmatic dispozitiv pe care compania coreeană l-a avut vreodată în dezvoltare. Am auzit despre existenţa lui de mai mulţi ani, conceptul original fiind schimbat de mai multe ori pe parcursul dezvoltării, cele mai recente zvonuri sugerând că acest model va integra un display flexibil şi pliabil. Se pare însă că existenţa unui astfel de model nu mai poate fi acum negată de către Samsung, întrucât dispozitivul a fost listat pe unul dintre site-urile sale oficiale.

Site-ul de suport tehnic din Coreea de Sud al companiei a listat modelul Samsung Galaxy X cu numele de model SM-G888N0. Pagina nu oferă alte detalii despre acest dispozitiv, însă confirmă fără urmă de dubiu faptul că acest dispozitiv există şi că cel mai probabil vom auzi noutăţi despre el în viitorul apropiat, având în vedere faptul că Samsung pregăteşte deja pagina de suport tehnic pentru acesta.

Numele dispozitivului mai oferă un mic detaliu: caracterele N0 de la final sugerează că Galaxy X va face parte din familia de dispozitive Note, deci cel mai probabil va beneficia de cel mai puternic hardware la momentul lansării şi va fi echipat cu un stylus.

Cele mai recente zvonuri sugerau că noul Galaxy X va beneficia de un display OLED flexibil, dispozitivul putând fi pliat, pentru a fi folosit ori în mod „smartphone”, fie pentru a beneficia de „modul tabletă”. Cel mai probabil, X va fi unul dintre cele mai ciudate dispozitive de pe piaţă la momentul lansării, în cazul în care concurenţa nu va veni cu dispozitive similare înaintea Samsung. Lenovo şi ZTE deja au prezentat astfel de prototipuri la diverse târguri de tehnologie, deci nu ar fi ieşit din comun să vedem mai multe dispozitive cu ecran flexibil în 2018, în cazul în care Samsung decide să lanseze X în următoarele 12 luni.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult