Google Pixel 4 apare într-o primă imagine de prezentare oficială, cu două săptămâni înainte de lansare

01.10.2019
Google Pixel 4 apare într-o primă imagine de prezentare oficială, cu două săptămâni înainte de lansare

La fel ca şi modelele anterioare, seria Pixel 4 nu duce lipsă de zvonuri, dezvăluirile fiind atât de frecvente încât putem compara informaţii obţinute dintr-o sursă sau alta pentru a exclude afirmaţiile neadevărate, conturând o imagine aproape completă despre cea de-a patra generaţie de telefoane Pixel.

Având în vedere calendarul de lansare ales, apariţia imaginilor de prezentare oficiale şi distribuirea acestora la partenerii media este cât se poate de plauzibilă. Mai departe, este nevoie de un singur binevoitor pentru divulgarea acestora în spaţiul public.

Potrivit imaginii furnizate, seria Pixel 4 păstrează rame înguste pe trei dintre laturile ecranului şi evită decuparea acestuia la partea de sus, alocând spaţiu suplimentar pentru camera frontală şi casca audio. Tot acolo se află şi noii senzori cu tehnologie radar, necesarii pentru funcţionalitatea Motion Sense.

Ecranul decupat după conturul carcasei lasă câteva indicii suplimentare prin imaginea de fundal afişată, confirmând data de lansare fixată pentru 15 octombrie şi cele cinci versiuni de culoare ale telefonului.

La partea din spate, camera foto încadrată cu un ornament de formă pătrată pune la dispoziţie doi senzori optici şi blitz LED. Fără senzor de amprente pe capac, telefoanele Pixel 4 ar putea implementa această funcţionalitate la nivelul ecranului, sau oferi alternativa recunoaşterii faciale.

Pe lateralul carcasei mai pot fi întrezărite tasta Power de culoare albă şi clapeta pentru volum, conectorul USB-C fiind cel mai probabil aflat la partea de jos.

Cu încă două săptămâni rămase până la evenimentul de lansare, este de aşteptat ca dezvăluirile despre seria Pixel 4 să continue, lăsând tot mai puţine noutăţi de descoperit  cu ocazia prezentării oficiale.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult