Mai multe imagini cu noul HTC One

Mai multe imagini cu noul HTC One

Cunoscut iniţial după numele de cod HTC M8, noul top de gamă smartphone pare că nu va purta numele HTC One 2, cum anunţau unele zvonuri. În schimb, noi surse dezvăluie că producătorul taiwanez ar fi copiat strategia rivalului Apple, alegând un nume pe cât de sugestiv, pe atât de confuz.

Astfel, HTC M8 ar urma să fie lansat cu numele de scenă „The All New One„, de mare rezonanţă printre utilizatorii de tablete Apple iPad. Aceeaşi sursă anonimă mai dezvăluie că noul HTC One este pregătit în trei variante de culoare – argintiu, gri şi auriu. Din păcate în atenţia fotografilor-spion pare să fi intrat doar varianta argintie.

HTC The All New One -  click pentru mai multe imagini

Pozele arată un exemplar All New One pus alături de phablet-ul HTC One Max, folosit drept etalon pentru evaluarea proporţiilor noului model.

HTC - The All New One

Lista neoficială cu specificaţii HTC One 2 este aproape completă, iar telefonul poate fi admirat şi într-o prezentare video neoficială. Din fericire pentru restul detaliilor nu mai avem de aşteptat decât două săptămâni, evenimentul de lansare oficial pentru The All New One urmând să aibă lov în datat de 25 martie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult