HTC Runnymede – un smartphone pentru pasionaţii de muzică

13.09.2011
HTC Runnymede – un smartphone pentru pasionaţii de muzică

HTC Runnymede este primul smartphone din oferta HTC realizat în parteneriat cu Beats Electronics, o companie specializată în producerea de echipamente audio la calitate premium, deţinută de rapper-ul american Dr.Dre.

HTC Runnymede

Runnymede este un smartphone dedicat pasionaţilor de muzică şi livrat împreună cu setul de căşti Beats by Dr. Dre, în valoare de aproximativ 119 dolari.

Configuraţia telefonului include un procesor la 1.5 GHz şi 768 MB memorie RAM, însă principalul element de atracţie este spaţiosul ecran capacitiv de 4.7 inch, capabil să afişeze imagini la rezoluţie 480 x 800 pixeli. Sistemul de operare livrat este Android 2.3.4 Gingerbread.

Camera foto cu rezoluţie 8 MP suportă autofocus, are la dispoziţie un blitz dual-LED şi permite captură video la rezoluţie HD 720p. O a doua cameră frontală cu rezoluţie 1.3 MP asigură suportul pentru apeluri video.

Runnymede foloseşte un sistem cu două microfoane pentru desfăşurarea în condiţii optime a convorbirilor, iar difuzorul marca Beats Electronics promite performanţe superioare pentru amatorii de muzică.

HTC Runnymede este disponibil în versiuni cu 16 GB şi 32 GB memorie internă, ce pot fi achiziţionate pentru 838 dolari, respectiv 885 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News