Huawei Ascend P1, în curând pe piaţa globală

Huawei Ascend P1, în curând pe piaţa globală

Huawei Ascend P1 este un smartphone Android 4.0 puternic, dotat cu procesor dual core la 1.5 GHz şi GPU PoverVR SGX540. De curând, compania producătoare a anunţat disponibilitatea acestui terminal la nivel global. În România, cererea pentru dispozitive Huawei este relativ mică, aşa încât, cel mai probabil, puţine magazine se vor încumeta să-l aducă.

Revenind asupra specificaţiilor, mai spunem că Ascend P1 se laudă cu un ecran capacitiv Super AMOLED de 4.3 inch şi 960 x 540 pixeli, cameră foto de 8 MP cu înregistrare Full HD, GPS şi tot tacâmul ce vizează conectivitatea la Internet (HSDPA Wi-Fi 802.11n cu DLNA şi hot spot, Bluetooth 3.0).

Huawei Ascend P1

Pentru cei care nu s-au convins încă de potenţialul acestui smartphone, menţionăm că toate aceste dotări au fost incluse într-o carcasă extrem de subţire ce măsoară 7,7 mm grosime. Telefonul cântăreşte doar 110 grame, cu tot cu bateria de 1670 mAh.

Cu asemenea specificaţii, Huawei Ascend P1 are atuurile pentru a ajunge un dispozitiv popular. Să vedem însă cum pun oamenii de la marketing în lumina reflectoarelor acest terminal.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News