Huawei P30 Lite, pregătit cu ecran FHD+ şi sistem triple-camera de 20MP

Cu nume de cod Elle, Vogue şi Marie Claire, cele trei modele Huawei P30 Lite, P30 şi P30 Pro par să pună accentul pe latura estetică şi capabilităţile foto, oferind design all-screen cu „breton” tip picătură decupat la partea de sus şi sistem triple camera.

Apărând ca un upgrade semnificativ pentru modelul P20 Lite, noul Huawei P30 Lite vine cu un ecran de 6” având rată de aspect 19.3:9 şi rezoluţie 2312x1080 pixeli. Modelat după conturul carcasei, acesta este decupat în formă de picătură la partea de sus pentru a face loc camerei frontale.

Designul carcasei prevede senzor de amprente la partea din spate şi un sistem triple-camera, despre care aflăm că ar putea fin format din senzori de 20MP + 16MP + 2MP, servind pentru obţinerea de poze în modul standard şi wide-angle, respectiv pentru aplicarea efectelor bokeh de focalizare selectivă a imaginii.

La interior, P30 Lite ascunde o configuraţie motorizată de chipsetul Kirin 710. Pachetul cu accesorii include un adaptor AC cu putere de 18W (9V/2A), fapt ce indică prezenţa tehnologiei de încărcare rapidă.

Echipat cu sistemul Android 9 Pie, Huawei P30 Lite ar putea fi prezentat oficial în cadrul expoziţiei MWC 2019, spre finalul acestei luni.

 

publicitate