Huawei P30 şi P30 Pro apar în imagini oficiale „scăpate” pe internet

28.02.2019
Huawei P30 şi P30 Pro apar în imagini oficiale „scăpate” pe internet

Zilele trecute au apărut primele imagini reale cu un prototip de Huawei P30 Pro, iar astăzi avem noi imagini, care par a fi fotografii de presă, scăpate pe internet înainte de termen. Acestea dezvăluie şi câteva opţiuni de culoare pe care seria P30 le-ar putea oferi, Huawei încercând în ultimii câţiva ani să aducă pe piaţă dispozitive în nuanţe cât mai variate.

Huawei P30 Pro

Imaginile noi confirmă faptul că Huawei P30 Pro va fi echipat cu patru camere foto, însă arată din nou poziţionarea în dreapta a blitz-ului LED şi a ceea ce pare a fi un senzor Time-of-Flight (TOF), care este practic cea de-a patra cameră. Telefonul vine echipat cu trei camere foto „obişnuite”, dintre care cea de jos este încadrată într-un pătrat. Zvonurile sugerează că telefonul va avea o nouă cameră cu zoom, care va putea mări de 5 ori subiectul, în timp ce posibilitatea de „zoom hibrid” va putea mări de până la 10 ori. Spre diferenţă de generaţia P20, toate cele trei camere sunt acum integrate într-un singur modul.

Galerie foto

Huawei P30

În cazul lui Huawei P30, acesta vine doar cu un modul triple camera obişnuit, toate cele trei camere fiind încadrate în obiective circulare. Inscripţiile de pe telefon sugerează că vom avea parte tot de zoom 3x, asemeni modelelor P20 Pro şi Mate 20 Pro de anul trecut.

Ambele telefoane sunt echipate cu ecrane cu notch foarte mic, în formă de picătură de apă, în timp ce modelul P30 Pro pare să fie echipat cu un ecran curbat la margini. P30 este livrat într-un format „clasic”, cu sticlă 2.5D pe partea din faţă, fără margini arcuite.

Galerie foto

Când vine vorba despre nuanţele în care telefoanele vor fi dispozibile, noile imagini sugerează întoarcerea variantei „Twilight”, cu un gradient de albastru şi mov, alături de o nouă versiune care oferă nuanţe de albastru, de la închis la deschis. O versiune neagră va fi de asemenea disponibilă, pentru cei care nu vor să iasă în evidenţă.

Huawei P30 – data de lansare

Doar o lună ne desparte de lansarea noilor Huawei P30 şi P30 Pro, evenimentul de prezentare oficial fiind programat pentru data de 26 martie, la Paris.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult