Huawei P40 Lite, disponibil la precomandă în România

04.03.2020
Huawei P40 Lite, disponibil la precomandă în România

Anunţat săptămâna trecută pentru piaţa europeană, Huawei P40 Lite va putea fi găsit şi în magazinele din România la un preţ recomandat de 1299 lei, fanii Huawei care aleg să profite de campania de precomandă desfăşurată în perioada 4-17 martie primind drept cadou şi o pereche de căşti HUAWEI FreeLace wireless.

În esenţă, un rebrand al modelului Nova 6 SE lansat pentru piaţa chineză în luna decembrie, Huawei P40 Lite vine motorizat de chipsetul Kirin 810 pe 7nm, dispune de 8GB memorie RAM, 128GB stocare internă şi un ecran FullView de 6.4” cu rezoluţie Full HD+ . Perforat în colţul stânga-sus, ecranul adăposteşte o cameră frontală de 16MP, asistată cu mod Super Night Selfie 2.0 şi algoritmi AI avansaţi pentru procesarea imaginii.

La partea din spate găsim un sistem quad-camera cu senzor principal de 48MP, cameră de 8MP cu lentile wide-angle ce oferă deschidere la 120°, cameră macro de 2MP şi senzor ToF de 2MP pentru aplicarea efectelor Bokeh. Producătorul a ales pentru camera foto un ornament de formă pătrată, cu design asemănător seriilor iPhone 11 şi Pixel 4.

P40 Lite vine echipat cu un acumulator de 4200mAh, cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă HUAWEI SuperCharge de 40W. Telefonul poate fi încărcat până la 70% în doar 30 de minute.

HUAWEI P40 lite vine în variantele de culoare Midnight Black, Sakura Pink şi Crush Green.

Important de ştiut, pachetul Google Mobile Services (GMS) nu este implementat pe acest model din pricina interdicţiilor comerciale impuse de Statele Unite, cumpărătorii europeni primind în schimb alternativa Huawei Mobile Services şi magazinul de aplicaţii AppGallery. În prezent, App Gallery conţine peste 40 de aplicaţii româneşti şi aproximativ 20.000 de aplicaţii la nivel global.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult