Iată cum arată Nova 4, primul telefon Huawei cu ecran perforat [FOTO]

29.11.2018
Iată cum arată Nova 4, primul telefon Huawei cu ecran perforat [FOTO]

Ca de obicei, Huawei nu se oboseşte să ţină secrete prea mult timp, mai ales când vine vorba despre dispozitivele sale mobile. Reprezentanţii companiei nu s-au sfiit niciodată să vorbească liber despre următoarele lor produse, iar acum, primul său model de telefon cu ecran perforat a fost arătat în public, chiar dacă nu au fost oferite detalii de niciun fel despre acesta.

În cadrul unui livestream pe internet, telefonul a fost prezentat, accentul fiind pus pe ecranul său care acoperă aproape toată partea frontală, singurele părţi unde nu sunt afişaţi pixeli fiind în orificiul pentru cameră din colţul din stânga-sus şi sub display, unde există în continuare un spaţiu gol, sub care sunt găzduite componentele electronice necesare pentru funcţionarea ecranului.

Spatele telefonului nu a fost arătat deloc, însă deja există imagini neoficiale pe internet care sugerează că acesta va fi aproape identic cu cel al lui Huawei P20 Pro, fiind acoperit cu sticlă colorată în degrade, cu trei camere foto, dar fără branding Leica. Se pare că din punct de vedere al software-ului pentru camera foto, presupusul „Huawei Nova 4” va beneficia de componenta AI pe care am întâlnit-o şi pe dispozitivele Honor, numită simplu „AI Camera”.

Galerie foto

Se zvoneşte că display-ul lui Huawei Nova 4 va fi identic cu cel de pe Samsung Galaxy A8s, pe care producătorul sud coreean îl va prezenta drept panou „Infinity-O”. Fiind vorba despre un panou LCD, acesta va fi cumpărat de la un producător din China, BOE, acelaşi care a produs şi o parte dintre ecranele OLED de pe Mate 20 Pro. Acesta ar putea fi cel de-al doilea telefon cu logo-ul Samsung fără ecran OLED, primul fiind modelul Galaxy A6s, care este realizat în totalitate de un producător chinez.

Huawei Nova 4 este aşteptat pentru anunţ oficial în următoarele săptămâni cu hardware de top, similar cu cel de pe Huawei Mate 20 Pro, acesta urmând a fi cel de-al treilea dispozitiv echipat cu chipset-ul Kirin 980, cel mai puternic model pentru dispozitivele cu Android, după Mate 20 şi Honor Magic 2.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult