iPhone 5S iese la lumină?

iPhone 5S iese la lumină?

Un site din Franţa se întreabă dacă nu cumva imaginile de mai jos sunt ale componentelor lui iPhone 5S. Într-un fel sau altul ei au făcut rost de poze cu capacul de pe spate al unui viitor terminal Apple. El seamănă foarte mult cu cel al lui iPhone 5, însă câteva şuruburi nu sunt amplasate în aceleaşi locuri. Punând un semn de întrebare în titlu, francezii sunt destul de drăguţi să recunoască faptul că acea carcasă ar putea să fie chiar o replică bine construită.

Diferenţele între capacele din spate

Puţin probabil am spune noi. Deranjul pentru o carcasă care să arate cât mai apropiat de original este de înţeles, însă de obicei sunt folosite componente total diferite, ceea ce face nepractică păstrarea configuraţiei interne originale. Nu cred că vei găsi pe undeva o replică de iPhone care că aibă procesorul original dintr-un smartphone Apple sau placa sa de bază.

Ne-am mira dacă acesta ar fi spatele lui iPhone 5S?

Dacă vom considera imaginile de mai sus reale, atunci Apple pregăteşte pentru vara sau toamna lui 2013 un iPhone 5S. El ar putea fi astfel un update minor al actualului smartphone. El ar trebui să păstreze ecranul de 4” introdus de curând şi să ofere poate o cameră foto de 10 MP. Nu cred că Apple va anunţa ceva înainte de lansarea oficială, însă aşa cum am observat şi în cazul lui iPhone 5, nu vom mai fi atât de secretoşi ca pe vremea lui Steve Jobs.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News