iPhone 7, demonstrat într-un nou clip video, sugerând numele iPhone 6 SE

09.08.2016

Ajunse pe mâna producătorilor de carcase de protecţie din China, iPhone 7 şi versiunea ceva mai voluminoasă iPhone 7 Pro pot fi admirate la stadiu de machetă nefuncţională într-un nou clip video detaliat.

Surprinzător este însă faptul că autorul clipului înaintează posibilitatea ca noul model iPhone să fie în fapt numit iPhone 6 SE, implicând folosirea unui hardware mai nou dar nu chiar de ultimă generaţie, împachetat într-o carcasă redesenată.

Comparat exemplarelor surprinse într-un clip anterior, noile machete iPhone 7 nu includ portul pentru accesorii delimitat pe spatele carcasei prin trei pini aurii, însă designul fără conector pentru căşti a rămas la ambele variante iPhone, confirmând aşteptările de până acum.

Potrivit zvonurilor, Apple va dezvălui noua serie iPhone 7 / iPhone 7 Plus la începutul lunii septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult