iPhone SE2 ar putea oferi puterea de procesare a lui iPhone 11 din pachetul unui telefon cu design iPhone 8

iPhone SE2 ar putea oferi puterea de procesare a lui iPhone 11 din pachetul unui telefon cu design iPhone 8

iPhone SE2 este aşteptat să combine elemente de design ale seriei iPhone 8 cu hardware-ul superior din telefoanele iPhone 11.

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, specializat în predicţii pe tema produselor Apple, compania din Cupertino dezvoltă de ceva timp un succesor pentru popularul iPhone SE, îmbinând tehnologii vechi şi noi pentru obţinerea unui nou iPhone cu preţ accesibil.

Deşi nu putem vorbi de informaţii certe, aşteptările sunt ca a doua generaţie iPhone SE să primească un ecran LCD de 4.7” cu tehnologie LCD şi rezoluţie 1334 x 750pizeli (densitate 326 ppi). iPhone SE2 ar urma să păstreze o ramă destul de groasă în jurul ecranului, cât şi senzorul Touch ID în stil iPhone 8. În schimb, utilizatorii săi se aleg şi cu tehnologia Face ID preluată de la seria iPhone 11, având de ales între autentificare pe bază de amprentă şi recunoaştere facială.

În privinţa carcasei, este aşteptat ca iPhone SE2 să reţină construcţia cu ramă metalică şi spate din sticlă, Apple putând opta să adauge suport pentru încărcarea wireless a acumulatorului, dacă costul acestei dotări nu depăşeşte bugetul alocat.

La partea de hardware, Ming-Chi Kuo anticipează preluarea chipsetului Apple A13 Bionic introdus pentru seria iPhone 11, ajutat cu o cantitate de 3GB memorie RAM.

Fără un termen precis, evenimentul de lansare iPhone SE2 este probabil rezervat pentru luna martie 2020, la 4 ani după debutul modelului iPhone SE. Cât despre preţurile la vânzare, suma de 399-449 dolari cerută pentru modelul actual ar putea fi un bun reper şi pentru Phone SE2.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult