Lenovo va lansa smartphone-ul Vibe X2 în cadrul IFA Berlin 2014

01.09.2014
Lenovo va lansa smartphone-ul Vibe X2 în cadrul IFA Berlin 2014

Acum patru zile, compania Lenovo a anunţat că a adus oficial gamele sale de smartphone-uri şi pe plan local, însă a afirmat că oferă în acest moment doar modelele din gamele medie şi inferioară deoarece modele actuale de vârf sunt aproape de sfârşitul ciclului lor de piaţă. Cei interesaţi de acestea se pare că vor avea surprize în curând, Lenovo anunţând că va prezenta modelul Vibe X2 în cadrul IFA Berlin 2014.

Parafrazând anunţul Apple de la sfârşitul săptămânii trecute, Lenovo a dezvăluit că viitorul vârf de gamă Vibe X2 va fi prezentat la IFA Berlin 2014 şi va fi unul dintre primele terminale care va folosi Android L. Compania nu dă mai multe detalii, însă informaţiile despre acest viitor smartphone nu lipsesc.

Conform unor informaţii neoficiale apărute la finele săptămânii trecute, Vibe X2 va fi disponibil în versiuni cu procesoare octa-core sau dual-core. Terminalul Lenovo va oferi un ecran IPS de 5” cu rezoluţie Full HD, 2 GB de memorie RAM, 32 GB de memorie internă, cameră foto principală cu senzor de 13 MP, cameră foto frontală de 5 MP şi o baterie de mare capacitate.

Câteva imagini apărute online ne arată că Vibe X2 va avea un design interesant, carcasa metalică urmând să fie fabricată din trei straturi suprapuse cu culori diferite. Mai multe detalii despre acest viitor produs vom primi însă joi, 4 septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News