LG confirmă Optimus G 2, acesta va fi lansat în trimestrul al treilea

18.04.2013
LG confirmă Optimus G 2, acesta va fi lansat în trimestrul al treilea

Deşi a ajuns cu mare întârziere în Europa, LG Optimus G este un terminal puternic care ne-a oferit câteva surprize plăcute atunci când l-am testat. Prin gura directorului de marketing Won Kim, LG a confirmat că urmaşul acestui terminal va fi lansat în trimestrul trei al acestui an şi că va rezerva câteva surprize.

Spre deosebire de modelul prezent pe piaţă, viitorul Optimus G 2, în cazul în care aceasta va fi denumirea pe care o va folosit LG, va fi disponibil undeva în cursul trimestrului trei al acestui an şi va fi un terminal internaţional  de la bun început, ceea ce ne face să se sperăm că nu vom mai vedea un program de lansări atât de fragmentat.

Oficialul companiei LG nu a oferit prea multe detalii, anunţând doar că Optimus G2 va oferi tot un ecran cu o diagonală de 5”, necălcând astfel pe urmele mai marelui Optimus G Pro, şi că acesta va oferi „ceva unic şi ceva diferit”.

La începutul acestei luni, în baza de date cu scoruri a celebrului test GL Benchmark şi-a făcut apariţia un misterios telefon LG. Purtând numele de cod D801, acesta este primul telefon Android care foloseşte puternica soluţie Snapdragon 800 de la Qualcomm, existând şanse mari ca acesta să fie terminalul a cărei existenţă tocmai ne-a fost confirmată. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News