LG G Flex 2 aşteptat la CES 2015

28.11.2014
LG G Flex 2 aşteptat la CES 2015

Un nou model din gama G Flex de la LG ar putea fi prezentat la CES 2015. Acesta ar putea fi un upgrade semnificativ faţă de prima generaţie de telefoane cu ecran curbat a companiei coreene, adresând toate problemele semnalate de utilizatorii modelului disponibil deja pe piaţă. Cu toate acestea, se pare că G Flex 2 va păstra toate elementele care îl diferenţiau de alte smartphone-uri de pe piaţă şi va aduce în prim plan şi câteva tehnologii inovative.

Deşi nu avem la îndemână informaţii specifice despre performanţele dispozitivului, Android Authority ne oferă detalii „pe surse” despre construcţia sa. LG G Flex 2 va integra un display P-OLED (plastic OLED) cu rezoluţie Full HD, o îmbunătăţire semnificativă faţă de primul G Flex. De asemenea, noul telefon va fi mai mic, putând fi altfel promovat către o plajă mai mare de utilizatori.

Aspectul curbat de la jumătate se va păstra, la fel şi posibilitatea de a fi îndoit. Spre diferenţă de predecesorul său însă, G Flex 2 va integra o ramă din cauciuc tare, mult mai rezistentă, cât şi o baterie flexibilă. Informaţiile spun că spatele va fi realiat dintr-un nou tip de plastic care se vindecă, bazat pe o formulă îmbunătăţită a materialului folosit în primul G Flex.

Zvonurile despre existenţa unui nou model de smartphone G Flex de la LG nu sunt tocmai noi. Imediat după lansarea originalului, au apărut informaţii despre un nou model îmbunătăţit, însă până acum nu s-a mai auzit nimic despre acesta. Din fericire, vom afla foarte curând dacă într-adevăr LG lucrează la un astfel de dispozitiv, întrucât este aşteptat să fie dezvăluit în luna ianuarie în Las Vegas.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult