LG prezintă V40 ThinQ înainte de lansarea oficială

28.09.2018
LG prezintă V40 ThinQ înainte de lansarea oficială

LG nu mai are răbdare până la evenimentul de lansare pentru noul smartphone de top V40 ThinQ, aşa că îl prezintă cu o săptămână înainte… cel puţin la exterior. Astfel, avem şi primele imagini oficiale cu telefonul, cât şi confirmarea unora dintre zvonurile care au circulat pe interenet în ultimele săptămâni despre acesta. Avem astfel de a face cu cel de-al treilea model de pe piaţă care foloseşte un sistem cu trei camere pe partea din spate, însă primul model echipat în total cu cu cinci senzori foto.

Compania sud coreeană a lansat un scurt clip de promovare, în care prezintă telefonul din câteva unghiuri bine alese, care să evidenţieze câteva caracteristici ale noului telefon. Astfel avem şi confirmarea oficială că noul smartphone LG va fi numit V40 ThinQ, LG refuzând să renunţe la terminaţia care menţionează funcţiile inteligente asigurate de Google Assistant şi interoperabilitatea între dispozitivele LG din gama „ThinQ”.

LG V40 ThinQ va fi echipat cu cinci camere, două pe partea din faţă şi trei pe partea din spate, însă nu ştim cu certitudine ce funcţii va avea fiecare dintre acestea. Telefonul se livrează în trei culori: New Playinum Gray, Carmine Red şi Morokan Blue şi va integra un senzor de amprentă pe partea din spate, sub cele trei camere foto. Compania prezintă imagini care sugerează că telefonul va fi „moale” la atingere, însă nu pare să fie realizat din materiale noi, ci sticlă pe ambele părţi şi o ramă metalică în mijloc.

La nivel de specificaţii nu avem noutăţi, însă zvonurile vorbesc despre un display QHD+ de 6,4” cu decupaj în partea de sus, chipset Snapdragon 845, probabil 6 GB memorie RAM şi funcţiile pe care ne-am obişnuit să le primim de la LG precum un jack audio, un amplificator digital pentru sunet şi rezistenţă la apă.

Evenimentul oficial de lansare va avea loc miercuri, 3 octombrie.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult