LG Q9 primeşte imagine de prezentare, arătând un design diferit faţă de prototipul demonstrat în luna septembrie

09.11.2018
LG Q9 primeşte imagine de prezentare, arătând un design diferit faţă de prototipul demonstrat în luna septembrie

LG pregăteşte un nou smartphone adresat cumpărătorilor cu buget limitat, preluând măcar o parte dintre dotările întâlnite la gama premium.

Primele veşti despre LG Q9 descriau un smartphone fără ecran decupat la partea de sus, aşteptările fiind întărite cu imaginea unui presupus prototip al noului dispozitiv. LG Q9 apărea cu un ecran FHD+ având rată de aspect 18:9, lipsit de „bretonul” atât de criticat la alte produse smartphone de generaţie recentă.

Între timp, situaţia pare că s-a schimbat, prima imagine de presă atribuită modelului LG Q9 descriind un dispozitiv asemănător mai degrabă seriei G7 Fit, preluând inclusiv ecranul decupat la partea de sus. Lăsând la o parte aspectul estetic, LG Q9 promite un nivel de performanţă respectabil, obţinut cu ajutorul unui chipset Qualcomm din gama mid-range – Snapdragon 660, procesor octa-core. Configuraţia este ajutată cu 4GB memorie RAM, iar în funcţie de bugetul disponibil, cumpărătorii vor avea de ales între 32GB sau 64GB spaţiu de stocare intern. Lista dotărilor este completată cu un acumulator de 3550 mAh, care ar trebui să ofere  cel puţin o zi de utilizare fără griji.

Este puţin probabil ca LG să lanseze noul produs echipat cu o versiune de OS mai sus decât Android 8.1 Oreo, însă însă nici nu putem spera la mai mult pentru un smartphone încadrat la gama de preţuri sub 400 dolari. Cu siguranţă, LG Q9  va primi actualizare la ediţia Android 9.0, în cele din urmă.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult