LG va anunţa phablet-ul V10 pe 1 octombrie

24.09.2015

LG a anunţat că va organiza o conferinţă de presă pe data de 1 octombrie, fără să ofere prea multe detalii despre produsele pe care le va prezenta în cadrul acestuia. Un nou clip de promovare ne oferă însă o idee destul de bună despre atracţia principală, care pare a fi un nou smartphone de top cu funcţionalitate inedită: un display secundar pentru notificări, care a fost deja surprins în imagini săptămânile trecute.

Acest smartphone este cunoscut doar după numele său intern, V10, şi pare a fi doar o variaţie mai mare al vârfului de gamă al companiei, G4. Este vorba despre un smartphone cu display de 5,7” cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli), 3 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare, camere foto de 16, respectiv 5 megapixeli şi acelaşi chipset Snapdragon 808 cu CPU hexa-core de la Qualcomm. Nu în ultimul rând, V10 va veni cu un acumulator ce poate fi schimbat şi cu un locaş pentru carduri microSD. Ceea ce va scoate în evidenţă acest phablet este noul sistem de cameră frontală cu doi senzori, a cărui funcţie este momentan necunoscută şi display-ul secundar plasat lângă acesta, care va putea afişa notificări şi va oferi acces rapid la diverse funcţii software.

Întrucât LG nu oferea niciun terminal de dimensiuni ridicate cu specificaţii înalte, LG V10 ar putea umple un gol în oferta producătorului, însă lipsa unui stylus nu îl va pune în concurenţă directă cu Note 5 de la Samsung. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult